Livrare

Modalitățile de livrare se stabilesc în pagina de Finalizare comandă. Livrarea produselor se poate efectua în țările : România, Franta, Belgia, Luxemburg, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Ungaria, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Danemarca.

Livrarea produselor pe teritoriul României : se efectuează prin firme de curierat ( DPD, Sameday, Dragon Star, etc. ) Termenul mediu de livrare prin curier este de 2-3 zile lucrătoare, de la expedierea coletului, depinzand de firma de curierat, de amplasamentul adresei la care se va livra, etc. Aveți posibilitatea de urmărire online a traseului coletului, prin accesarea aplicației de tracking a curierului, folosind numărul de AWB pe care l-ați primit pe email. În acest caz primiți și un sms în ziua livrării coletului.

Curierul va încerca livrarea de 2 ori la adresa de livrare menționată în pagina de finalizare a comenzii. În cazul în care nu se reușește livrarea, coletul se va returna la sediul ECHOS Furniture și comanda va fi anulată, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

TAXA DE LIVRARE :

– pentru o comandă a cărei valoare este inferioară sumei de 1500 RON, indiferent de numărul de produse comandate , TAXA DE LIVRARE este unică ( in valoare de 56 RON )
– pentru o comandă a carei valoare este superioară sumei de 1500 RON , veti fi contactat de un operator al companiei noastre.

Odată plasată comanda, veți primi un email de confirmare a inregistrării comenzii dv-stră, în sistemul nostru. In scurt timp, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail, de un operator al site-ului nostru, și vi se va menționa termenul de livrare al comenzii dv-stră. Acesta poate să difere în funcție de modalitatea de plată și adresa de livrare, pentru care ați optat în pagina de Finalizare comandă.

Livrarea produselor în afara României, pentru țările menționate mai sus : se efectuează prin firma de curierat DPD ( Dynamic Parcel Distribution ) . Livrare standard prin DPD ( max. 5 – 6 zile lucrătoare ), cu posibilitatea de urmărire online a traseului coletului, prin tările unde tranzitează, accesand aplicația de tracking a curierului DPD ( https://tracking.dpd.ro ), folosind numărul de AWB international, pe care l-ați primit pe email.

Costul transportului se calculează în funcție de țara de destinație și de greutatea coletului. ( in acest caz, veți fi contactat de un operator al companiei noastre, pentru a vi se comunica tariful de expediție )

Curierul DPD va încerca livrarea de 2 ori la adresa de livrare menționată în pagina de finalizare a comenzii. În cazul în care nu se reușește livrarea, coletul se va returna la sediul ECHOS Furniture și comanda va fi anulată, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

În momentul în care coletul pleacă de la sediul ECHOS Furniture, veți primi automat un email de confirmare expediere , care conține și numărul de AWB al coletului. Pentru a urmări traseul acestuia vă rugăm sa folosiți aplicația de tracking a curierului DPD ( https://tracking.dpd.ro ), în funcție de informațiile primite în e-mailul de expediere a comenzii.

Termenul de livrare al DPD diferă în funcție de țara de livrare :

Țara de livrareTermen de livrare / zile lucrătoare – DPD
România 1 zile
Franța5 zile
Belgia5 zile
Luxemburg5 zile
Italia4 zile
Spania5 zile
Portugalia
Austria
Ungaria
Slovacia
Polonia
Bulgaria
Grecia
Danemarca
6 zile
4 zile
2 zile
3 zile
3 zile
2 zile
3 zile
5 zile