Politica de rambursari si returnari

Dreptul de retragere

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând din ziua in care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.
Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat să notifice societatii ECHOS Furniture srl , intenția sa de a returna produsele achiziționate prin trimiterea unui e-mail la : contact.echos.boutique@gmail.com, în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor.

Efectele retragerii :
În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere, trebuie să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit : cutii, etichete, instrucţiuni/alte documente (dacă există) etc.) în termen de cel mult 14 zile de la data la care Clientul a notificat societatea ECHOS Furniture srl, despre intenția de retragere din contract.

Înapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrării (valabil pentru comenzile cu livrare în România), în cel mult 14 de zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Contravaloarea serviciilor suplimentare achitate de către client, nu se rambursează (costurile suplimentare de livrare, determinate de faptul că un Client a ales altă modalitate de livrare decât modalitatile de livrare standard, oferite de ECHOS Furniture srl). ECHOS Furniture srl poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.
Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit, dacă nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrat sau dacă este deteriorat ( prezintă urme de utilizare, zgâriat, crăpat, piese lipsă, etc.), astfel Clientul nemaiputându-si exercita dreptul de retragere din contract.