Plată

După ce Clientul a selectat toate produsele pe care dorește să le cumpere, prin adăugarea lor în coşul de cumpărături, următorul pas este de a parcurge procesul de finalizare a comenzii şi de a efectua plata. Pentru a face acest lucru, Clientul trebuie să urmeze paşii din procesul de cumpărare, completând sau verificând informaţiile solicitate, la fiecare pas. Mai mult decât atât, pe toată durata procesului de cumpărare, înainte de a efectua plata, Clientul poate modifica datele comenzii. De asemenea, dacă Clientul este un membru înregistrat, va fi disponibil un istoric al tuturor comenzilor plasate de acesta, în secţiunea „Contul meu”.
Opțiunile de plată diferă în funcție de țara in care se va livra produsul (produsele). În cazul în care țara de livrare este România, sunt disponibile toate formele de plată prezentate mai jos, iar în cazul în care țara de livrare este alta decât România, achitarea comenzii se va putea realiza doar prin Plata online cu cardul si Virament bancar (Ordin de Plată).

Modalitățile de plată :

1. PLATA ONLINE cu Card Bancar

In cazul alegerii acestei opțiuni de plată ” ONLINE prin CARD BANCAR „ veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți, unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Plata se realizează în condiţii de siguranţă deplină, fără a se percepe nici un fel de comision de la deținătorul de card. Datele de card sunt procesate prin procesatorul de plăţi EUROPAYMENT SERVICES s.r.l.EuPlatesc.ro, iar echos-furniture.ro nu solicită şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul Clienților. Aşa cum se procedează în astfel de situaţii, pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului, inscripţionate pe bandă, cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de tipul de card, acestea pot lipsi).
Cardurile de credit sunt supuse unor verificări de validare şi autorizare de către instituţia emitentă. În cazul în care nu primim autorizarea necesară, nu ne vom asuma răspunderea pentru nicio întârziere a livrării produselor comandate sau, după caz, nelivrarea acestora.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” , dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard şi care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură in primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră sa nu fie transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
* Procesul de autentificare nu necesită instalarea vreunei aplicaţii speciale pe computerul dumneavoastră şi nici nu îngreunează navigarea pe internet.

2. VIRAMENT BANCAR ( ORDIN DE PLATA )

  • Nume : ECHOS Furniture srl
  • Adresa : str. Roman nr. 55 / Leresti / cod postal 117430 / Jud. Arges
  • Numar Registrul Comertului : J03/386/1999
  • CIF : 12411778
  • IBAN : RO90 BREL 0005 5379 8043 0100 , deschis la banca Libra Bank S.A. , Str. Semilunei nr. 4-6, Sector 2, 011885, Bucuresti, Romania. BIC/SWIFT : BRELROBU *** În cazul în care plata se realizează prin Virament bancar (Ordin de Plată), livrarea produselor se va efectua doar după confirmarea de primire a plății, in cont.

3. NUMERAR LA LIVRARE ( PLATA RAMBURS )

la curier ( DPD, Sameday, Dragon Star Curier, etc.)